Uncowerdly towards the Sun / Paljalt päikese poole

ENG: There are no stops in between of my adventures. Sometimes one 4-day long adventure ends 12AM and the other one stars already in next 8 hours. This means no time to write. But everything will be here eventually! This week my classes started and there will be probably a little bit less adventures. Anyways, the next story tells about the hike to Fisgad de Ermelo, what locates in Alvao national park. It is a very touristic place with many beautiful waterfalls, not all of them are easily reachable. So our goal was to make this quite easy path as hard as possible..

EST: Minu seikluste vahel pole väga pause. Tihti juhtub nii, et jõuan nelja-päevaselt matkalt öösel kell 12 koju ja hommikul juba lähen kusagile järgmisesse kohta. Enam-vähem nii oli ka seekord. Järgmine lugu räägib kohast nimega Fisgad de Ermelo, mis asub Alvao rahvuspargis. See on nimelt koht, kus käib palju turiste matkamas ning koskedes suplemas. Meie eesmärk oli aga see suhteliselt lihtne rada võimalikult keeruliselt läbida, ehk siis nii..

 The “Yes, lets do everything!” TEAM

ENG: Usually there is a walking path what takes people with aproximately half an hour to the waterfall but we decided to MAKE our OWN way! “Why go directly if you can go long way?!”  Was kind of our motto. The spot is quite hilly so we decided to climb over all the rocks what were on our way. The weather quite cloudy but after 15min walking the sun came out and started burning our bodies. I guess we were climbing there around 1,5 hours until we reached the bottom waterfall (we used the secret ways, if you are interested going there, you have to contact me!) For me the most interesting with all this was the idea to go naked swimming and then start doing naked photos.

EST: Kui tavaliselt viib kohalik kõnnitee külastajad nii umbes poole tunniga koseni, otsustasime meie täiesti omamoodi tee kasuks. Kuna koht on päris mägine, valisimegi mägironimise. Turnisime ekstreemselt üle ja ümber väikeste mäekeste, küpsesime kuuma päikese käes ning kõndisime mööda salateid kõige kaugemate koskedeni, kuhu enamik inimesi oma jalga ei tõsta. (kasutasime salajasi teid, kui sa oled huvitatud sinna minemisest, pead minuga kontakteeruma!) Kõige huvitavamaks tegi selle matka aga fakt, et proovisin siin esmakordselt kätt aktifotode tegemisel.

 

ENG: Everything begun with the idea to go freshen ourselves in the cold spring water. Little hippies like we are, we prefer always “natural” (read:naked) swimming. So after a little swimm I took my camera and started photographing my naked friends. The funniest thing here was the fact that I was also naked. The results are here:

EST: Olime matkanud nii umbes paar tundi, kuni jõudsime kõige madalama kose juurde ning otsustasime ujumis- ning lõunapausi teha. Väikesed hipid nagu me oleme ning ikka ja alati võimaluselt naturaalset (loe:alasti) ujumist eelistame, sai ka sel korral seda tehtud. Pärast mida kütsin oma kaamera kuumaks oma riieteta sõpru pildistades, olles ise ka seejuures paljas. Tulemust saab näha siin:

ENG: This will not be my last project about nude photography. New ideas are baking in my mind. Also there will be more adventures soon in Portugal and in some more exotic places!

EST: See pole minu viimane postitus aktifotodest. Uued ideed juba küpsevad mu peas. Varsti-varsti veel rohkem seiklusi nii Portugalis aga ka palju eksootilisemates paikades.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s