Minu lühifilm "Connection Is Freedom"

Blogi

Kommenteeri
Minu viimase suur projekt enne oma lõputöö kirjutama hakkamist ning fotograafia eriala lõpetamist. Alustasin sellega juba oktoobris ja väga paljude heade inimeste abiga kaitsesin selle hindele A, südames tänutunne ning rõõm!

See tuli välja täpselt nii nagu ma algselt kujutasin, kuid ma poleks sellest pooltki midagi sellist välja võlunud, kui mul poleks olnud palju abilisi.

Kõigepealt tahan ma tänada Lidia Almeida´t, kes aitas mul mu mõtted sõnadesse panna, millel nüüd on väga suur tähendus. Sa oled lihtsalt imeline oma sõnadega! Aitäh Kristi Ilves, et lugesid kõik selle oma harmoonilise hääle ja ilusa hääldusega. Armastan Teid!

Aitäh, et tulite minuga nii palju kordi rabasse ja stuudiosse, olite nii kannatlikud, kuulasite mind ja tegite kõik mu hullud ideed tõeliseks! Ingmar Ploom Krista Palm Carolin Arnold Sergei Kondrashev Neidi Kompus Margus Põllupüü Liivi Hiienurm Meelis Multanen Kelli Coregonus Albula Jarmo Kütt Maret Einla Ilva Ecētāja Aldo Raudver! Ma poleks iial suutnud seda teha ilma Teieta!

Aitäh Rees Juurmaa , et seisid mu kõrval, kuulasid ja toetasid ja andsid objektiivset nõu! Aitäh Külli Hansen Märten Kress Tauri Animale Luis Martins Inês Duarte Te küll pole olnud selle kõige sees füüsiliselt, kuid Teie olemasolu on mulle väga palju tähendanud!

Aitäh Lauuri Veerde ja Photopoint ning ka Tartu Kõrgem Kunstikool, et sain kasutada droone, ning  Timo Arbeiter , et õpetasid neid kasutama! Tartu Art College, our photography course and department, Ciara Dance School, Acroyoga Tartu.

Aitäh, Mick Pedaja, et andsid loa kasutada oma imeilusat lugu taustaks. See lihtsalt puudutab mu südant, nii nagu ma loodan, et see video puudutab Teid kõiki!


Lisa kommentaar

Email again: